Avaleht / Teenindus, Tervisekoolitused, Töötervishoid- ja ohutus / Toidu märgistusnõuded 5 AK H koolitus, baaskoolitus

Toidu märgistusnõuded 5 AK H koolitus, baaskoolitus

Koolituse aeg
05.06.2020
Koolituse hind
300 €
Asukoht
Paadi tee 3 (Viimsi Äritare), Viimsi, Harjumaa, Viimsi, Harjumaakond

Lisainfo

Koolituse tutvustus ja käsitletavad teemad

kohustuslik ja vabatahtlik toitumisalane teave, toidualase teabe kohustus restoranidel-kohvikutel, reguleerivad õigusaktid

Koolitus aitab vastata ka muudele märgistusalastele küsimustele, püüdes anda võimalikult täpse ning allikale suunatud vastuse. Näiteks, kuidas märkida, kas "Koostis" või "Koostisosad"? Kas "Naatriumi" või "Naatrium"? Kas "Kiudaineid" või "Kiudained"? Lisaks, kuidas ise toitumisalast väärtust arvutada, kuidas väärtusi laborist tellida, millised on märgistuse reeglid ja õige järjekord. Koolitusel läbitakse praktikas etiketi ja toidualse/ toitumisalase teabe koostamine.

Lektorid

Annika Gorelova, hügieenispetsialist. Kogemus 2008 aastast: tootmine, jaemüüja, kombineeritud toidu tootja ja sihtkoha vastuvõtja, ladustamine, logistika.

Koolituse ajakava

Algus: 11.00
Lõpp: 15.00

Koolituse osaleja eeldus: 1 kuu enne koolituse toimumist peab osaleja saatma meile info, mis on vajalik koolituse ajakulu kokkuhoiu mõttes:

toitude nimekirja(d), mille(de) märgistust ettevõtet esindav osaleja peab kontrollima ja haldama;

toidumärgistamisalased spetsiifilised küsimused (näiteks geograafiline tähis, III kategooria inimtoiduks mittekõlblik toit, netokaalu tähistamine vm):

kasuks tulevad varasem/ varasemad VTA kontrollaktid märkustega.

Sihtgrupp

Tootmisega tegelevad ettevõtted; e-poe müüjad; hulgimüüjad; jaekaubandusettevõtted; toidu pakendaja; toidu maaletooja; toidu sihtkoha vastuvõtjad; toidualase teabe esitamise kohustus restoranidel, kohvikutel, toidu valmistajad. Kõik, kes koostavad toidualase teabe ja vastutavad nõuetekohase märgistamise eest.

Registreeru koolitusele