Toiduhügieeni koolitus ZOOM
Lisainfo
Koolituse teemad
•toiduhügieeni põhimõtted
•mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
•toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgitused ja -infektsioonid
•toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
•toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
•käsitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed
•puhastamine ja desinfitseerimine
•kahjuritõrje
•isiklik hügieen
•enesekontrolli põhimõtted
•toitu käsitlevad õigusaktid
•toitu käsitleva töötaja kohustused ja vastutus toiduhügieeninõuete täitmise eest vastavalt tööülesannetele.
Loengu lõpus test ja pärast testi positiivset täitmist väljastatakse tunnistus.
Ülle Kaasik
kell 10.00-15.00
Kõik toidukäitlejad