Avaleht / uudised / Tartu töömess 06.05.2014

Tartu töömess 06.05.2014

6. mail toimub Tartus Dorpat Konverentsikeskuses (TASKU keskuse IV korrusel, Turu 2) Tartu Töömess 2014. Käesoleval aastal toimub töömessi raames ka Skandinaavia riikide elu- ja töötingimusi tutvustav infopäev ning tööandjate teabepäev.

Töömess on avatud kõigile huvilistele, kes soovivad infot töötamisvõimalustest nii Tartus ja Tartumaal kui ka Euroopas. Tutvustame Eesti Töötukassa võimalusi ning pakume tööandjatele võimalust ennast tutvustada ja leida oma meeskonda uusi töötajaid. Soovitame külastajatel võtta messile kaasa ka oma CV (elulookirjeldus).

Tööandjate teabepäev toimub Petersoni saalis ja koosneb kahest osast.

Esimeses osas jagavad töötukassa esindajad informatsiooni töötukassa teenustest, mis on suunatud tööandjatele, muuhulgas tutvustatakse seadusandlusest tulenevaid muudatusi (palgatoetus, erivajadusega inimese värbamisega kaasnevad võimalikud toetusmeetmed, koolituskulude hüvitamine tööandjale jms).

Teabepäeva teises osas teeb ISS AS-i personalijuht ja PARE liige Helo Tamme ettekande "Mis muudab tööpakkumised atraktiivseks?".

Skandinaavia riikide elu- ja töötingimusi tutvustava teabepäeva esitlused toimuvad Baeri saalis.

Tööturu olukorda ning töövõimalusi väljaspool Eestit tutvustavad EURES võrgustiku esindajad Rootsist, Taanist ning Norrast. Soome ehitusvaldkonna töösuhete eripärast huvitatud messikülastajate küsimustele vastab Soome Ehitusliidu Tallinna Esindus. Eestis ning ka välisriikides töötamisega seonduvat teavet (sh turvalistest töösuhetest) jagavad Eesti Töötukassa head partnerid (Maksu- ja Tolliamet, Sotsiaalkindlustusamet, Europassi Keskus, MTÜ Living for Tomorrow jt).

Messil osalevad ka teised töötukassa head partnerid - Tööinspektsioon,Tartu Ärinõuandla ja teised, kellelt külastajad saavad terve messiaja vältel kasulikku infot ja vastuseid tekkinud küsimustele.

Uksed on avatud kella 11.00-17.00. Olete oodatud osalema!