Avaleht / E-õpe / Toiduhügieeni 24 AK H koolitus, väljaõpe (eesti keeles)

Toiduhügieeni 24 AK H koolitus, väljaõpe (eesti keeles)

Koolituse aeg
27.09-29.09.2022
Koolituse hind
432 €
Asukoht
Internetis

Lisainfo

Koolituse tutvustus ja käsitletavad teemad

1) toiduhügieen ja toiduhügieeni põhimõtted;

2) toiduhügieen ja mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid;

3) toidumürgistus ja toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused, -infektsioonid ja kuidas selgitada töötajatele

4) toidu saastumine ja toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja kuidas töötajad saavad neid vältida;

5) toidu säilitamine ja toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll ja kuidas töötajatele selgitada;

6) käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed;

7) toiduhügieen ja puhastamine ja desinfitseerimine ning töötajate juhendamine;

8) toiduhügieen ja kahjuritõrje;

9) toiduhügieen ja isiklik hügieen;

10) enesekontrolli süsteemi (HACCP) põhimõtted ja seire;

11) toitu käsitlevad õigusaktid;

12) toitu käitleva töötaja kohustused ja vastutus toiduhügieeninõuete täitmise eest vastavalt tööülesannetele;

13) toidualane teave, toitumisalane teave, märgistamine

14) test

Lektorid

Greenclean OÜ

Koolituse ajakava

Koolitus toimub kokku kahel päeval; algus: 9.30
Koolituse kestus: 24 AK H
Kestus päevas ca 6 h (8 AK H/ päev)
Microsoft Teams või Zoom online keskkonnas

Sihtgrupp

Toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaani ja/ või hügieeni järgimise eest vastutavad isikud, personalijuhid, ettevõttes seirete läiviijad; need,kes peavad õpetama oma töötajaid andma edasi toidualast teavet; jt.

Registreeru koolitusele