Toiduhügieeni 24 AK H koolitus, väljaõpe (eesti keeles)
Lisainfo
1) toiduhügieen ja toiduhügieeni põhimõtted;
2) toiduhügieen ja mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid;
3) toidumürgistus ja toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused, -infektsioonid ja kuidas selgitada töötajatele
4) toidu saastumine ja toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja kuidas töötajad saavad neid vältida;
5) toidu säilitamine ja toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll ja kuidas töötajatele selgitada;
6) käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed;
7) toiduhügieen ja puhastamine ja desinfitseerimine ning töötajate juhendamine;
8) toiduhügieen ja kahjuritõrje;
9) toiduhügieen ja isiklik hügieen;
10) enesekontrolli süsteemi (HACCP) põhimõtted ja seire;
11) toitu käsitlevad õigusaktid;
12) toitu käitleva töötaja kohustused ja vastutus toiduhügieeninõuete täitmise eest vastavalt tööülesannetele;
13) toidualane teave, toitumisalane teave, märgistamine
14) test
Greenclean OÜ
Koolitus toimub kokku kahel päeval; algus: 9.30
Koolituse kestus: 24 AK H
Kestus päevas ca 6 h (8 AK H/ päev)
Microsoft Teams või Zoom online keskkonnas
Toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaani ja/ või hügieeni järgimise eest vastutavad isikud, personalijuhid, ettevõttes seirete läiviijad; need,kes peavad õpetama oma töötajaid andma edasi toidualast teavet; jt.